En lägereld för livsmedel, logistik och förpackning

Den 9 och 10 april slår Empack Sverige/Danmark, tidigare Pack & Emballage, upp portarna i Malmö för en av Öresundsregionens viktigaste mässor för förpackningsbranschen. Nytt för i år är att mässan arrangeras parallellt med två andra mässor, Food Chain Nordic och Logistik Sverige/Danmark.

– Vi har märkt ett starkt behov av en lägereld att samlas kring för olika branscher. Smarta förpackningslösningar är en viktig fråga för såväl transport- och logistikbranschen som för livsmedels- och dryckesindustrin. Genom att slå ihop mässorna skapar vi en viktig mötesplats där folk från olika branscher kan inspireras av varandra, säger projektledare Jennie Heidenfors.

På mässan kommer besökarna att kunna se det senaste inom förpackningsteknik. Mikal Hallstrup, grundare av det danska företaget Designit pratar om trender för förpackningens betydelse och Anita Teleman på forskningsinstitutet Innventia berättar hur den globala konsumenten styrs av produktens förpackning i sina köpbeteenden.

Mer information om mässan och fullständig program finns här: http://www.easyfairs.com/sv/events_216/food-chain-nordic-2014_44052/empack-sverigedanmark_53024/

Tillbaka till nyhetsbrevet