Mässorna du inte får missa i höst

I oktober och november går de två mässorna Empack och Elmia Subcontractor av stapeln för den som vill ta del av det senaste inom förpackningsdesign. Jennie Heidenfors, projektledare för Empack, berättar mer om höstens höjdpunkt.

Den 15 till 16 oktober äger Empack (tidigare Pack & Emballage) rum på Kistamässan i Stockholm. Mässan samlar branschens ledande leverantörer av förpackningslösningar.

– Intresset har varit enormt både på utställar- och besökarsidan, säger Jennie Heidenfors.

Årets mässa kommer att rymma över 250 utställare och lockar främst besökare från den tillverkande industrin där förpackningar har en avgörande betydelse för försäljningen.

Under två dagar bjuder Empack på ett spännande program med goda möjligheter till kompetensutveckling och inspiration. Exempel på talare är artisten Alexander Bard, entreprenören Glenn Strömberg och Spendrups vice VD Ulf Spendrup. Temat på årets mässa är ”framtidens förpackningar”.

– Förpackningar är avgörande för att företag ska nå ut med sina varumärken till kunder och för att få produkterna att flyga ur hyllorna, säger Jennie Heidenfors.

Empack arrangeras parallellt med transport- och logistikmässan Logistik 2014.

Den 11 till 14 november går även Elmia Subcontractor av stapeln, norra Europas ledande mässa för underleverantörer till den tillverkande industrin. Mässan lockar över 15 000 besökare och utställarna representerar hela den tillverkande underleverantörsindustrin. Således utgör mässan en perfekt mötesplats för nya affärer.

Tillbaka till nyhetsbrevet