Wellpappnytt #1 2018

Kära läsare,
Välkommen till årets första nummer av Wellpappnytt. 


Som du kanske redan vet är jag ny VD för Svenska Wellpappföreningen. Jag efterträder därmed Lennart Uhlmann som gjort ett fantastiskt arbete i över tio år. Du kan ta del av både hans tillbaka- och framåtblickar i en längre intervju nedan.

Svenska Wellpappföreningen verkar i en mycket intressant bransch och vår produkt förtjänar betydligt mer uppmärksamhet än den kanske får. Det är svårt att hitta ett material mer passande för den cirkulära ekonomin. När man talar om återvinning, återbruk och cirkularitet är det egentligen wellpapp man talar om.

En branschförening hjälper oss att gemensamt adressera de frågor som är konkurrensneutrala men viktiga för alla företag. Det kan handla om ren information men också om att med enad röst föra en dialog med folk som påverkar branschen - politiker och beslutsfattare på andra nivåer. Det handlar även om att medialt få upp folks ögon för wellpapp och dess fördelar.

Wellpapp är ett material som ligger helt rätt i tiden. En av mina viktigaste uppgifter som VD är att bidra i historieberättandet om dess förträfflighet.

Tack, och trevlig läsning!
/Klas Elm

Ta del av det senaste nyhetsbrevet här.
Svenska Wellpappföreningen finns på Facebook

För att ni läsare på ett enklare sätt ska kunna ta del av nyheter och kommentarer från oss finns vi på Facebook.

Följ oss gärna, och dela till vänner som skulle kunna vara intresserade av vad vi gör.

Klicka här för att komma till sidan
Dela: